Medewerker Marketing & Communicatie

Wie zijn wij?
De Spliethoff Groep, met Amsterdam als hoofdvestiging, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring.
Ons hoogopgeleide personeel op onze kantoren over de hele wereld en aan boord van onze schepen en in de havens zorgt ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klanten service op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of complexe ladingoperaties.


Wat ga je bij ons doen?
Als Medewerker Marketing & Communicatie heb je een centrale rol in de advisering en uitvoering van de marketing- en communicatieactiviteiten. Je werkt hierin samen met de commerciële managers en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de marketingkalender, je maakt planningen, bewaakt de voortgang van projecten en bepaalt hoe we de verschillende kanalen het beste kunnen inzetten. Je werkt nauw samen met je collega Marketing Communicatie voor events en sponsoring. Daarbij geef je ondersteuning bij het organiseren van evenementen en je zorgt voor de bijbehorende middelen. Verder bewaak je de huisstijl en beoordeel je advertentie en sponsoring aanvragen. Samen met onze externe partners geef je sturing aan, en rapporteer je de analyses van onze online inzet.
Je werkt voornamelijk voor de merken Sevenstar Yacht Transport en DYT Yacht Transport. Ons team bestaat uit 4 gedreven professionals.


Herken jij je hierin?
- je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding richting marketing en/of communicatie,
- je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur bij een reclamebureau,
- je hebt affiniteit met scheepvaart en/of watersport,
- Je neemt graag intiatief, bent resultaatgericht, kunt goed organiseren en beschikt over een hands-on mentaliteit,
- je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij?
Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur.
Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?
Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, w.blom@spliethoff.com.


Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met
Wendy Blom via telefoonnummer 020-4488 534 of met
Richard Klabbers via telefoonnummer 020-4488 592.